måndag 21 oktober 2013

Vad hände med landstingets skjorta, blöja och nättrosor!?

Haha!

Jag blir så full i skratt så jag måste bara få skriva om det. 

Jag blev tipsad om att gå in på Blondinbellas blogg och titta på hennes video hon spelat in - om vad hon packat i sin BB-väska!!!

Hon är 23 år, miljonär och väntar sitt första barn. 

Det första hon filmar är den exklusiva bagen som hon ska packa allting i. En bag för väldigt mycket mer pengar än vad min väska jag införskaffade - halva reapriset på HM - 50kr!!!

Vidare visar hon fantastiska spetsBHar, spetstrosor, amningstoppar och hudvårdsprodukter - allt som hon ska ha på BB.

Jaaa, vad säger man *haha* 
Vad hände med landstingets stora skjorta i storlek "tält" och nättrosorna som höll blöjan på plats!!! Hahaha! Det bästa ever!!! Så bra att jag snodde med mig både blöjor och nättrosor hem för det bara var så skönt att slippa bry sig. Inga spetstrosor i världen hade fått mig att ändra mitt intresse för underkläder - då det inte fanns något jag kunde bry mig mindre om efter jag fått min bebis!

Avslutningsvis förklarar hon att även en babyfilt i kashmir, amningskudde och ett babynest ska med - till BB!!!!!

Jaaa ni det ska bli spännande att se om hon kommer uppdatera om hur det BLEV. Det är stor skillnad på hur man tror det ska bli och hur det faktiskt blev! 

Sen kan jag hoppas hon får njuta av sina underbara underkläder, hinna göra hårinpackningar och få mjölken att rinna till ordentligt (så amningskuporna kommer till användning) under de hela 2 dygnen hon får stanna ;)
Det kanske bara är jag som "latade till mig" under BB-vistelsen och tillät mig förfalla till en snuskmorsa i rufsigt hår, älskade landstingsskjortan och grät av smärta vid amning då det kändes som om brösten höll på att slitas från kroppen samtidigt som någon försökte dra ut livmodern genom naveln. 

Men...ja e inte bitter!!!!

Jag vet att detta låter sarkastiskt och kanske det är det också...till viss del. Men det är för 17 en förlossning hon ska genomgå INTE en spaweekend!

/Mama, är med största sannolikhet bara en avundsjuk Mama - speciellt på spetstrosorna och kashmirfilten ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar