onsdag 13 mars 2013

Avskaffa polisen(?)

Läser den ena artikeln efter den andra om polisen och dess arbete. Kritik, kritik, kritik.

De skjuter för många skott (de få gånger de använder sina vapen)? - låt de använda vapen lite oftare så blir de antagligen bättre på att träffa!!! Jag menar, löpande galna hundar brukar ju höra till vardagen.

De skjuter för att döda (siktar på fel kroppsdelar) - ja, va fan ska de annars skjuta för?
I det här fallet glömde visst media att den skjutnes egna polare körde över honom med bilen. Men det var nog polisens fel det också. Jag menar, rånarna blev väl stressade när polisen dök upp mitt under pågående rån! Stackars rånare!

De använder sig av fel metoder för att stoppa biljakt - brottet var inte tillräckligt farligt för att lägga krut på att få stopp på det.
Nej, varför inte låta alla göra lite småbrott om dagarna. Snatta lite när matkassan börjar tryta kring den 20e. Hota/mobba varandra då man vill få sin vilja/makt genomförd. Eller varför inte tanka upp bilen lite då och då - det är ju inte så farligt trots allt.

Vi behöver helt enkelt inte polisen i Sverige. Vi svennar tycker vi fixar samhället helt i sin ordning utan några snutar. För innerst inne är vi alla lite hobbysnutar.

Agera men inte för mycket, för ofta eller i onödan.

Lätt jobb!

1 kommentar:

  1. Kunde inte ha sagt det bättre själv... sluta dalta med alla kriminella, dom har bara sig själva att skylla!!!!!

    SvaraRadera