måndag 27 juni 2011

Viktiga beslut är fattade ;)

Idag tog vi barnvakt (och de gångerna är lätt räknade sedan Liten kom vill jag lova) Det händer aldrig att vi ber om barnvakt. Men idag....idag gjorde vi det. Vi behövde ha lite vuxen-tid och lite uträttande-tid. Vi skulle åka några mil också - och det är ingen HIT för Liten att sitta i en varm bil när möjligheten att vara hos mormor fanns.

Vi fixade verktyg och maskiner som vi behöver när vi ska fixa badrummet. Så skönt att komma igång igen efter midsommar med renoveringen. Vi åt lunch på IKEA och gjorde en del inköp. Tanken var att Liten skulle få en spis. Men som vanligt var det man är ute efter SLUT så det bidde inget med det si. Vi får fixa det nästa vecka istället.

Men en gubbfåtölj blev det i alla fall! Hahaha, de är ju för söta, trots att jag tycker de är väldigt "gubbiga". Men när den var till Liten så gick det bra.
Lite småsaker på Barnenshus blev det också. Köpte nappar från Tommee Tippee som fick Liten att kasta den som redan var i munnen. Härligt när man får in en fullträff.

Ett annat viktigt beslut fattade vi också när vi hade lite egen-tid. Vad det beslutet handlade om får ni veta inom kort! Spännande va!!!!

Nu blir det film-titt. Och imorgon är vi tillbaka med PW igen. Nu är midsommarsemestern över. Bara att "komma tillbaka"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar