måndag 18 februari 2013

8mån kontroll & rånad av bilverkstad

Idag har det varit ett sedvanligt rutinbesök på BVC för Lillebror. Väga och mäta och så några "tester" som visade om han var en godkänd 8månaders eller inte. Han blev godkänd! Kan sitta, krypa, greppa en penna, väger och mäter som han ska!!!

Liten var med som moraliskt stöd och talade hela tiden om vad som skulle göras med LILLEBROR - INTE med henne! *hihi* Ja, hon hade sina funderingar om det kanske skulle komma fram någon spruta i värsta fall...men, som det inte gjorde denna gången, tack och lov.

Under förmiddagen lämnade vi in bilen - vår nya bil. HEEEELT otroligt att på en relativt ny bil inte man själv ska kunna byta en lampa på - utan man måste lämna in den till en verkstad. Vad kostar en ny lampa...35:-?
Hur som helst det kostade oss 2000:- att få den här jävla lampan bytt. Herreguuud, det är en blinkerslampa inte en kristallkrona. Galet ju. HELT galet.
Men nu är skiten bytt och betalt och vi glömmer resten. Bilen blev sen besiktigad och den får snällt rulla vidare några månader till.

Nu ska jag och L börja med middag. Hemgjorda hamburgare står på menyn.

/Mama, har en Lillebror på 8mån som väger 2kg mindre än sin 3-åriga syster. Liten syrra eller stor Lillebror? <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar