söndag 17 juli 2011

Larver i vår soptunna!

Ja, ärligt talat...ibland funderar jag varför man flyttar till hus. Grannen har haft fest halva natten och spelat för hela området (funderade starkt på att ringa polisen ett tag) ;) Och vad är detta med folk som spelar??? Varför förföljer de OSS??? Det får gärna spela hur mycket de vill och när de vill men INTE FÖR MIG. JAG vill inte lyssna....speciellt inte i mitt eget hus - mitt i natten. IDIOTER!

Imorse bar vi iväg på promenad jag och Liten. Passade på att kasta soporna när vi gick. Och vad fick jag se där? LARVER!!!! Fullt med LARVER i vår soptunna!!! Alltså, hur äckligt är inte det. Ringde min pappa och frågade "va i helvete jag skulle göra" och "vad jag gjort för fel som får sån´t snusk i MIN soptunna". Han skrattade till svar och sa att så får alla. Det är inget konstigt. Bara att göra rent tunnan när sophämtningen varit.
GÖRA RENT???? SOPTUNNAN!!!! Jag spyr. Den jäveln vill jag ju inte ens ta i med tång. Men visst, visst...jag ska göra rent den....men imorgon ringer jag kommunen och beställer en ny soptunna först. Sen får vi se om jag gör rent den ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar