söndag 8 april 2012

Akuten & Ny vagn

Min stackars man har varit så dålig under så lång tid nu att han faktiskt åkte till akuten idag. De tog väl hand om honom och undersökte honom grundligt. Penicillin står nu med på hans meny och vi hoppas att det kommer vända nu. Läkaren hade sagt att det antagligen var dagis-baciller vilket är mycket smittsamt och svårt att bli av med. Nja, vi är beredda att hålla med men till vilken nytta. Det är ett faktum och bara att gilla läget.

Jag och L var ute i härliga solen en stund. Vi pysslade i trädgården. Klippte ner lite buskar och träd. Skrotade i rabatterna. Skönt!

På eftermiddagen beslutade vi oss för att köpa en Urban Jungle till L. Det får bli en sån. Orkar inte leta alternativ längre. Tiden går och jag tycks inte bli något klokare. Så nu slår vi till. Vi funderar på att köpa den på nätet. Verkar vara kortare leveranstider då. Någon som har några förslag på sidor? Kollade i Bonti och även Lekmer.se. Blir kanske någon utav dem.
Känns roligt.

Konstaterar också att vi är inne i v.30 nu. Vilket betyder att det inte är så himla långt kvar till vår bebis anländer för att få uppleva dagsljus. Pirrigt och spännande.

Nu är det dags för lite fruktsallad och vuxenprat i soffan. L sussar sött bredvid mig. Men mannen väntar ute i soffan.

Mamaträning, känner en gnista hopp ikväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar