måndag 14 mars 2011

TJOHOO!!!!!!!!!!!!!!!

ÄNTLIGEN! Zumban är avklarad och jag kan lova att den var värd att vänta på. Shit va kuuuul!!! Ok, alla ni som inte provat det ännu. Det är bara att pallra sig iväg och köra ett pass. Ni kommer inte att kunna låta bli att komma tillbaka. Jag är sååå glad!

På första passet var det Pump och där var det nytt program. Tufft som 17.  Jag fegade lite med vikterna då det är omöjligt att veta hur låtarna är uppbyggda. Då är det tråkigt om man tar för tunga vikter så man står som ett fån och tittar på mot slutet för man inte orkar mer. DET är en nybörjar miss ;)

Så på skakiga ben avslutades kvällen med Zumban. 2½h träning idag. Jag är nöjd!

Dagens lilla träningsknep för den som är nyfiken. Tycker ni att kärlekshandtagen börjar ta lite för stor plats ovanför byxlinningen(?) Här kommer en liten träna-lätt-hemma-övning för just det problemet ;)
Ligg på rygg. Dra upp knäna mot magen och fäll över med båda benen ner i golvet. Båda skulderbladen ska ligga kvar mot golvet. Låt armen, på samma sida som benen ligger, ligga rakt ut på golvet. Sätt den andra handen bakom nacken och gör sedan sneda vridningar mot höften. Låt armen komma ner i golvet efter varje repetition. Avsluta med att pulsa (dvs. att armen INTE går ner i golvet)
Jobbigt som 17!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar